Brolægger i Aarhus og omegn

Brolægning er vores spidskompetence og som det ses nedenfor, tilbyder vi mange former af brolægning. Som brolægger har vi stor erfaring med anlæg af terrasser, indkørsler, parkeringspladser, fortove, stier, gangarealer, trapper, kantstene og støttemure.

Brolægger totalentreprise ApS er en virksomhed, der holder til i Aarhus og omegn, herunder byerne Risskov, Mårslet, Tranbjerg, Åbyhøj, Skejby, Tilst, Sabro, Hinnerup, Søften, Lystrup, Lisbjerg og Skødstrup.

Vi tilbyder anlæg af

Hos Brolægger totalentreprise ApS tilbyder vi en lang række af forskellige services.

  • Terrasser
  • Indkørsler
  • Trapper
  • Støttemure

Erfaring som brolægger

Vi har som virksomhed været i brolæggerfaget i mange år og har derfor en stor viden og indsigt i den praktiske tilgang og kan derfor vejlede i, hvilken form for brolægning, der vil passe til netop dine ønsker og ideer. Brolægning handler ikke blot om at sætte brosten side om side, det handler i den grad også om den æstetiske udformning og udtryk. Det praktiske formål med belægningen har også en påvirkning af de lag der skal stampes under belægningen og hvilken belægningstype man skal vælge.

Brolægningsarbejde

Er du privat boligejer, boligforening eller virksomhed løser vi nylægning, renovering, reparation og vedligeholdelse af brolægningsområder, der trænger til en kærlig hånd. Det kan være alle typer af belægningssten, der er anvendt, hvor flere er flækket eller kanten ikke længere står snor lige.

Vi yder naturligvis garanti på alle vores brolægger opgaver.

Vil du se billeder af vores arbejde?